З Днем бiблiотек!

Прийміть щирі привітання
Та сердечні вам зізнання:
Розквітайте та радійте
І, мов сонечко, нас грійте!
Як відомо, всім у світі -
І дорослим, й малим дітям,
Книга – «Біблія життя»
Та наук всіх відкриття.
Ви ж, хранителі святині
(Історичної хвилини)
Кожен день завжди на варті,
Немов Янголи крилаті.
Журнал, книга чи стаття –
Сенс є вашого життя.
Вартові бібліотеки –
Пізнавальних знань аптеки,
Інформації  з книжок –
Із минулим ланцюжок,
Знань скарбничка! І це знайте
Та завжди ви пам’ятайте:
Що без вас ми всі – нулі,
Книга – Заповіт землі!
Хай повсюди вас вітають
Й вашу працю прославляють!
Тож, прийміть мої вітання
Й найсердечніші побажання!
В цей чудовий добрий час
Із святковим днем всіх вас!
Хай минають вас тривоги,
Всім здоров’ячка міцного!


Рецензии