В честь 30-рiччя незалежностi

Нехай тебе сьогодні рвуть на шмаття
Собі в кармани чиновники складають землі
І боряться на сході хлопці,але я знаю-наша перемога близько!
Нехай сьогодні тебе лають люди,а ти ж дитина ще,ти зовсім ще мала…
Ти бачила своїми світлими людей - очима і вушками ти чула-багато гарних слів про себе
Ти більше ні від кого не залежиш-ти більше не в кайданах
Чому на землю сміття кидають люди?
Чому тебе порівнюють з сміттям?
Ти ж ще дитина для дорослих
Дитина…моя незалежна Україна
Тебе кожен рік зі святом привітають люди,а ти стаєш ще краще
Я люблю тебе не за гроші,я люблю тебе просто так
Я гордий,що народився українцем-сином української землі


Рецензии