Рандэву

Поунач,рандэву!Да змяркання крок.
Насупраць я,бачу даху казырок!
Думкi прэч!Я сяджу на...на!
Вакол нiкаго,нiкаго няма!

Шыбка без гардзiн,бачу я здалек!
Мiльгае ды мiльгае светлы матылек!
Лiстота на двары,нельга спаць зараз!
Збiраюся  на начны  транс,транс!

Вочы мiрганулi,чую словы я!
Можа звар'яцела?Звар'яцела я?
-"Ты куды iдзеш?Ты куды iдзеш?
Паутары зараз!Паутары зараз!"

Паутараю часта тры разы!Тры разы!
На iмгненне у думкi,думкi паглядзi!?
Побач пустота,хтосцi кажа зноу i зноу.
I трымаеш на пытанне без размоу.


Рецензии