Менi завжди любовi бракувало

Мені завжди любові бракувало.
Та я любові іншої чекала,
а ти платив інакшою любов'ю.
Тепер любов вимірюю журбою.

А тим, що ти любов обрав інакшу, –
окрав себе ти, а не щастя наше...
Не вернеш ні любов, ні сподівання.
Та, мов у бога, вірю у кохання...


Рецензии