згадалось

Згадалось...
Павутиння на просторі,
 берег і кінця не видно,
чи то щастя, чи то горе?!
Павитини днина.

Видно обрій край села.
І стерню від жита.
Радість з щемом відійшла...
Тиша спить сповита!


Рецензии