Няма больш умовы для мовы

Няма больш 
Умовы для мовы.
Фавору няма для яе.
І нехта, 
На домыслы скоры,
Рашае, што мова
Вось-вось ды памрэ.
А мова ўпарта трывае,
Па-ціху, па-малу жыве,
Праз смуту 
Наперад шыбуе
У шэрай стагоддзяў імгле.


Рецензии