Крiпко любиш бо

Кріпко любиш бо, Боже,
Що так випробовуєш.
Хто ж, як не найсильніший
Втримається, тримаючись за небо.

Хирий і на рівній дорозі
Затинатиметься й скиглітиме.
Лише сильний долає вершини.
Зціпивши зуби,

Затиснувши біль серцем.
Чим біль дошкульніший,
Тим більшає сила.
Уперед і вгору, тримаючись неба.


Рецензии