Отклик на мелодию хэндпана

Пусто так,
Темно так
Щезнув слiд, стерся знак,
Нi дзвiнка, нi листа,
Де ти э, нащо так?

Самота, самота,
Без тебе я не та,
Не бринить мiй хэндпан
Серцю в такт, серцю в такт.

Пусто так...
Темно так...

Лолита Любович;


Рецензии