Все так, як мае бути, або Коли ти йдеш

Все так, як має бути, – тихі кроки
твої не палять: йдеш не на віки...
Я ні на мить не буду одиноким,
хоч миготить вже зірочка руки...

Ти можеш йти... Ти можеш повертатись...
Для вільних – вільно все: і час, і шлях.
При зустрічі – не кинусь обійматись.
Ненавиджу – прощання переляк.

Ціную над усе в коханій жінці
емоцій ненадмірність у житті.
Ти йдеш... Ти залишаєш наодинці
мене з моїм багатством почуттів.

Ненавиджу – удаваність в коханні,
нещирість сліз, дотиснутих з-під вік.
Переживу повернення й прощання –
так, як повинен зрілий чоловік.

Я іншим був в минулім навіть році.
Ціную врівні щастя і літа.
З роками, все повільніше, – емоцій,
тих, щирих, справжніх – гріє красота...


Рецензии