Лiтнiй вечiр

Літній, тихий, теплий вечір
Немов плащ нам ліг на плечі.
Зорі сяють нам ласкаво
Мені тебе сьогодні мало.

Нікого більше ми не чуєм,
Цієї ночі ми танцюєм.
Все належить нам довкола,
Любов обох нас поборола.

Місяць світить ясно з неба
Нам нікого більш не треба.
Разом йдемо ти і я
На сьогодні ти моя.

В моїх руках твої долоні,
Я в твоїх очей полоні.
Кров шумить у головах,
Ніжний подих на губах.

Твій солодкий поцілунок
Він для мене як дарунок.
І твої м'які вуста
Нагорода непроста.

Тебе не хочу відпускати,
Можу довго обнімати.
Відтягну солодку мить,
Доки в серці защемить.

Нам пора уже прощатись,
І додому час вертатись.
За тобою вже сумую
І до кожного ревную.

Знов на зустріч я чекаю,
І надію я плекаю -
Океани перетнути,
І до серця пригорнути.


Рецензии