Украjни ми дjти!

На лоні природи, на вільнім просторі
Де Удай розкидав свої береги!
Монахи священні стояли в дозорі
Вдивляючись вдаль на зелені луги
На схилах гористих таке розмаїття:
Запашні трави, безмежні ліси..
В низині, в долині Удая хвилі
Місцевість втопає в незвичній красі!
Зір полонив край мальовничий!
Монастир збудувати на подив усім!
Із запалом в серці задум здійснився
Так Ладан з*явився в далекі часи!
Природа шалена! Діброви зелені!
Могутня! Всесильна історія ця!
Монахи священні намолюють церкви 
Щоб ладана запах навіять в серця!
України ми діти! Занадто щасливі!,
Ми проживаємо на подив усім!
В Україні чарівній, прекрасній і милім
В красі неймовірній! На священній землі!

 Вересень 2021 р


Рецензии