Куйовдить вiтер сивину

Куйовдить вітер сивину
І осінь в долі наступає ...
Минули літечка деньки,
Ніхто мене вже не чекає.
Шурхоче тихо жовтий лист,
З-за хмари сонце виглядає
Шепоче вітер: "Не журись!"
Не журись!
Душа завжди
Душа завжди
Тепла чекає!


Рецензии