Свято в ладанj

Хто сказав що в Ладані
Свята не буває
Ось воно і завітало.
Танцює.Веселить.Кружляє
Варвинський ансамбль приїхав
На велике свято!
А народу так багато
Зібралось гуляти!
Бо День СЕЛИЩА прийшов
Знову з привітанням
Ладанчанам того й треба,
Щоб разом зібратись
Звеселитись,погуляти
Та поспілкуватись!
Із надією у серці
Вони живуть снову!
Щоб доладно всім разом
Розпочати розмову
Про усе домовитись
Намітити плани
Наперед обміркувати
Без хитрощів і обману!
Ладанчани осторонь
Стояти не будуть!
Вони працьовиті!
Перемогу здобудуть!
Тож разом згуртуємось!
Хто словом, хто ділом!
Перемогу здобудемо!
Беремось за діло!

Вересень 2021р


Рецензии