Леса бамбука

*  *  *

В бамбуковом лесу несметно тайн:
Игра теней и трансцендентность звука;
Изящность света, сумеречи мука...
Чего ещё не померещится в лесах бамбука.
Возможно лучший тигр покажется без звука
И снимет скуку - паркур на зарослях бамбука.

===

Waxaa jira siro aan la tirin karin oo ku jira kaynta bamboo:
Ciyaarta hadhyada iyo kor u qaadista codka;
Nimcada iftiinka, caddibaadda galabnimo...
Maxaa kale oo aan lagu qiyaasi karin kaymaha bamboo.
Waxaa laga yaabaa in shabeelka ugu fiican uu soo baxo dhawaaq la'aan
Oo nafi caajisnimada - parkour on jiqda bamboo.
_______________________________________

01/10/2021


Рецензии