Gods. Part 1

Thor - 1. You Believe

You sometimes to early
And getness so clarly
You fourthenly so clare
And made
Yourself

You sometimes so evil
And you so good against evil
You fourthenly do better
For Gods
Yourself

Вы часто очень резки
И так ясновыразительны
Вы вчетверо правдивей
И создаёте
Себя

Вы часто настоящее зло
Стоящее против настоящего зла
Вы вчетверо делаете лучше
Для богов
Себя

Baldr - 1. You Front

Thravely for travel good
Somesly for triny fine
You like so shine
As rainbow in sky
For Gods

You unusually usual
And forever trisual
i Forever trasual
And casual
For Gods

Вы отличное путешествие
Как само путешествие
Вы светите
Как радуга в небе
Для богов

Вы очень необычны
И навсегда бесподобный
- "я навсегда" (Вы навсегда)
Не случайны
Для богов

Fenrir - 1. You Lost

You painful getness
You painful likeness
And forever darkness
i very uglyest
For Gods

And you God
For infernal crazyest
In you finest words
And you many
For Gods

Вы болезненно получаете
Вы болезненно любите
И вечная тьма
- "я очень страшен" (Вы очень страшны)
Для богов

И вы бог
Для преисподнего сумасшествия
В ваших замечательных словах
И вы так много
Для богов


Рецензии