Крок у дощ, де чекають мене ворожо

Крок у дощ, де чекають мене ворожо,
 Хоч по кісточки у воді.
Біль і страх, лише хвилю у серці тотожні.
Їх так легко в собі розбудить.
Крок у дощ це відвага чи нетерпіння ?
У безглузді бувають плюси?
І стікають у піднебіння
Сльози світу чи краплі роси.
Крок у дощ, вся вода поєдналась,
Що була, і що буде колись.
Чи на хвилю коли завагалась,
Як жага та суперність звелись.
Я і дощ, звук води  в інтенсивнім падінні,
Аж прискорює ритм моїх жил.
Те, що є це саме брязкотіння
Колообіг світу та сил


Рецензии