***

лечу до тебе мій рідний край
в думках..
але ж
мене ти не чекаєш...
я все ще та, що і була
в дитинстві і
юності крилатій..
хіба я можу зрадити любов,
що дарували бусли біля хати
сади  і квіти маминих очей
і  очі лагіднії тата..
не зможу..
з нею і умру..
і  вітром полечу
до тебе знову рідна хатО
Зоя МІщенко


Рецензии