Була така

Ідентінчність.
Літоторканість.
Нейровірність.
Галапаголос.

Ненадовго
Та все ж я закохалась
У машину стирання пам'яті,
У Родоський колос.

Мої невмілі з цинічних книг ікебани,
Пройшовши тишу,
Перетворились на танки з олівців.

Усі бажання,
Що складніші й холодніші від Нірвани,
Стали молекулою в океані Ваших слів.

І Вас немає,
І Вас не треба -
Достатньо помилування -
В один бік легкого квитка.

Тоді, читаючи
Отруйні літери неба,
Ввійду в архіви:
"Шукала.Писала.Була така".


Рецензии