Vale sonnet, ut september

Firmamento est inclinatio ad terram,,
A rostro omisso caelestis claves,
Super prato nocte volat sicut avis,
Et illa clamoribus plaintively in ea voce.
Sidera sunt, cadens in krinitsa,
In eorum upturned facies
Videtur quod aliquis non est ipse.
Interdum a mense reflectitur per aquam,
Et, cum circuierunt, currit eiecere
Eius in navi est aurea.
Nebula serpentes inter pinus in mane,
Et sic, ut non ad hyeme nudus humi,
Autumnus operiet eam cum viva brocade,
Et, sicut puer, ad matres, dabit hiems.


Рецензии