Абэркабэрдабэр

Еbanaйтунг аллес шлюссен,
Долбоёбнунг абгемахт.
Фатерлянд ист варэн Пруссен,
Ёблиш мутэр, гутэ нахт!

Пидарасэн официрэн,
Расстреляйтен, ком цу нах!
Абэр ихь pizdец шпацирэн,
Аллес гут, pizdохен швах!

Нах pizdаускас Европа,
Дубиш хер, яволь ист хир.
Растопырен булкен попа,
Дас ист руссиш сувенир!


Рецензии