Де Бабин яр почервонiв

Де Бабин яр почервонів.
Стріляла досі тиша в вуха.
Від страху білий день зомлів.
В імлі хтось довго землю рухав.

Звелась до стогіну земля,
До плачу гіркими сльозами.
Вібрала зронене зілля,
Зійшло щоб пишними садами.

Відчуйся голим в тих садах.
Якими йшли у ті години.
Хай відгукнеться давній страх,
Зворушить пам'яті глибини.

Холодним струмом по спині.
Відчуй як підкосились ноги.
Бо знову данину війні,
Прийшли збирати на пороги.


Рецензии