In quomodo probatur in conflatorio autumni

Ultima quos vicissim nigrum
Rosa petalis,
Ultimum solem
Sed scorches eos,
Calida te usque
Cum calor
In a festinatione
Incredibiles ad vitam
Carbo,
Et luna
Ipsi transire dando
Ex eius mortuus nuditate.


Рецензии