Душу не купую

( Відповідь на коментар Григорія Васяновича )

Це дійсно правда, адмірале -
Душі у мене аж за хмари.
Долина кличе і без чарів
У світлі всіх нічних стожарів.

А душу справді не купую,
Талантом всіх давно дивую.
Дарую всім я пісню й слово,
Для когось це є загадково.

На продаж теж не виставляю,
І дорожу я тим, що маю,
Цей скарб безцінний все зі мною,
Із незбагненною вагою.

Але загадки тут немає,
Краса душі все прикрашає.
Душі торкаються творіння,
Бо це талант, не просто вміння.

Приходить муза таємниче,
Й вона мені теж дуже личить.
І закрадається у душу,
Тому її приймати мушу.

Душею пишу й творю людям,
Коли завгодно та й усюди,
Тому, що душу не купила,
А де душа, там в слові сила.

27.09.2021 р.


Рецензии