Thunder Of Thor - Fate Of Mjelnir

Thunder Of Thor - Fate Of Mjelnir

You fate is begin with Mjelnir
You fate is begin with us
Viking us
Vik us

Ar is for begining
Ar is for rabel
Ar is for unbeliveable
Argr is un for believe

Fara i viking is for pans
Far i viking is for mans
Far i viking is for womans
Fa i viking is for chi

Far away for distrub
Far away for beliveable in all
Far away for greatest powers
Far away for greatest fa


Рецензии