Дiм

В мене за вiкном йде дощь цiлий день,
А  в мене, не день, а вiчнiсть вже майже.
Нелегко дається життя, ну ти знаєшь,
Тому хто складає багато пiсень.

Я вийду в вiконце тихенько в ночi,
Спитаю чому лиш сумна моя мова?
"Бо дiм в тебе є, та нема тебе вдома
бо десь загубила вiд нього ключi".


Рецензии