Бюро пропаж

Вiднесiть мене у бюро пропаж
Хтось може мене поверне додому,
Та згадаю я свою рiдну мову,
На якiй зверталась до миру не раз.
До знайомства с тобою
Я була повна радiсних дум,
Я писала багато картин,
Та душа моя була ширше,
A зараз в менi все мовчить сум
I в головi лиш сумнi вiршi.


Рецензии