Згадка про военну днину

7.  Разное.

Молитеся до одного Бога               
І кохаєте свою Вкраїну,
На порозі свята Перемоги
Згадуєте про воєнну днину.

Знову ділите людей на касти,
На героїв і на окупантів.
Ні! Тоді усі були солдати,
А в лісах ховались партизани.

Хто вбивав жінок та малих діток,
Для таких завжди одна є назва:
Це у всі часи були бандити
Як покаються,  пробачить Бог, і баста!


Рецензии