Ladies and Gentlemen

There are ladies with gentlemen
And gentlemen with ladies.
There are ladies without gentlemen
And gentlemen without ladies.
There are gentlemen among ladies
And ladies among gentlemen.
There are gentlemen between ladies
And ladies between gentlemen.
Without ladies there are gentlemen
Without gentlemen there are ladies.

Without ladies
There are no gentlemen
And without gentlemen
There are no ladies.
Without ladies
There are no gentle men.
And without a lady
There is no gentle man.


Рецензии