Тепло у душу полилось

( Відповідь на коментар Стефанії Терпеливець )

Та правда це , не похвала,
Низький уклін за ті слова,
Душі торкнулися вони,
Мов колихнулись ясени.

Важливо думку Вашу знать,
І знати що творить, писать.
Тепло у душу полилось,
Це щось манічне відбулось.

25.09.2021 р.


Рецензии