Барвиста осiнь

Знов за вікнами осінь барвиста,
Відлітають у вирій птахи,
Вабить розкішшю час падолиста,
Що вкриває затишно шляхи.

Запах в'янення душу тривожить,
Хоч і втішна краса кольорів...
Осінь думи непрохані множить,
Наче повінь - потік почуттів.

В лазуровому небі невпинно
Пропливають безжурні хмарки...
Та чомусь у душі так полинно,
Миготять безвідрадні думки...

Навіваючи в серці самотність,
Жовте листя у вікна летить,
І бентежить пори незворотність
В ностальгійну хвилюючу мить...


Рецензии