Цей край

Цей диво край, де протіка Інгул степами.
Де світ дитинства, та ніжні руки мами.
Заносять в мріях нас всіх роками.
Та хочеться хоч на хвилину, побути там якусь днину.

Відчути то тепло долоні, де пахне хлібом.
Де з ранку голосно співають півні у стодолі.
Там де кує зозуля, та шумлять гаї зеленочубі.
Де дощова хмаринка відзеркалюється в Інгулі.

Цей диво край, як пісня материнська, живе у серці
Та тривожить спогадами душу.
Пригадуємо де б ми не були в якім краю, та в якому місці.
Запах рідного дитинства, та доріжку поміж споришу....


Рецензии