До природи пригорнись

Повір у те, що ти живеш сьогодні.
Не так важливо, що було колись.
Воно пішло, за нього Богу помолись.
На те, що буде, май помисли благородні.
Повір у себе, та ніколи не журись.
А зараз до природи пригорнись.
Живи сьогодні, попереду путі господні.
Навколо себе вдячно озирнись.
Іди в сьогодні, та не спіткнись....


Рецензии