Ego sum a spatio, nemo terra, sicut hic surrexit

Ego sum a spatio, nemo terra, sicut hic surrexit
Ubi passerby quondam proiecit semina
Nescio tamen, qui ipse est
Et si quid fuerit in me
Non dicere
Quod suus omnes mihi reliquit
Et sunt, quod spatium terr;
Quid ego tibi in terra
In quo ego me primum ire ad lectum
Sed herbam non resurgere a me
locutus est nobis Hebraice
Erat autem rufus, et pallide-adversus
Et videtur quod sua manu commotio
Et cum aperuisset, cum grana
Ego span ingratum terra
Hic mille annorum transierunt super me
Et nihil venit ex illis seminibus
Non, sed tamen non sicut
Omne quod factum est, ex eis
Illa hora est evellam a populo
Eodem tempore, maledictionem valde
Quid infernum genus viriditas est hoc
Et quod locus maledictus a deo
Ubi solum zizania scandere


Рецензии