Lilia sunt nuper, cantare autumnus!

Lilia sunt nuper, cantare autumnus!
Quam triste, quam dulcis
Esse ultimum flores
In horto,
Quam cantare facile ad sola:
Tantum cantet clamor hoarsely,
Etiam, formido est, quod timuit, per ventum.
Lilia, cantate!
Sit scriptor canimus
Et amare se!
Ventum erit flare ventum,
Holocausta petalis.
Nostra aspera corpora
Sunt immortalis,
Sed tempus animae
Suus ' venientem ad finem.
Deus fecit nos, sicut hic,
Ut possimus amare.


Рецензии