Autumno, in civitate

Gelida caelum est motio,
Crackle rugis apparet,
Facie est purpura picta
Solis-a fossor in fenestra.
Fretus forte,
Arbores venit de sepium,
Animas caesa sunt temere -
Quam somnambulists errare in plateis,
De lanky umbras slouch,
Eorum nomads sunt infinitas.


Рецензии