In extrema parte autumnus

Vesperas lanky umbras,
In captum stringis in fossa,
In proposito de plantis nudus
Spiritus mali, de diversis coloribus.
Autumnus antem in ocarina lucos,
In hoarse iugula frigus aves,
Occasum soles terga aere
Nubila-albus caelestis asinis.
Ipse est solum resonat in salsa crusta glaciei,
Silentium, quod surgere navale canes,
Non audire hic,
Etiam si non est aliquid mali hic.


Рецензии