Canzone autumni

Faenisecium pluvia, cum habitus a tonsorem,
Faenisecium descendit dormiens prata,
Et paucis per pugillum seminat puddles,
Ventum est whirling in vacuum alleys,
Cervus, qui effusus est eorum, vetus antlers,
Et noctua coughs, habet frigus,
Et ubique olet autumni et prelya.
Tu tamen hic, cum me adhuc,
Et Deus, fortasse, est inter nos,
Cum inter haec et his caeli
Ego sum, stans solus, adhuc vivit,


Рецензии
Я всегда с некоторым трудом работала с мертвыми языками - но стихи про Песню осени интересные получились👍😁

Надежда Вылегжанина   09.04.2024 21:20     Заявить о нарушении
да) это именно он)

Артём Огурцов   09.04.2024 23:09   Заявить о нарушении