Ab autumni

Cum sunt obliquo windows in omnium oculis
In coloratus-imberbus aurora est vultus,
Et in funem pontes
Anima currit inter duos mundos,
In frigidum natura, creaking ostium,
Quiete vos intrare, autumnus,
Et, cum posuit secretum signum de superstitione,
Quaeris pro reliquis diebus in sole.
Vos embalm natura cum pulchritudo,
Te sanare animas, cum a crane clamor,
Et singulis folium iam incensa per ora
Spiritus, frigida luna.


Рецензии