Migrat quiet

Migrat quiet,
Sed aculei cum dolore pulchritudo
Et cor aperit cor
Omne, quod fit in eventu est sua,
Ut in tegmine, vestitus in nigrum lux,
lux emanavit ab intra,
Ut in speculis oculorum lumine viventium
Aperi oculos animi tristitia.


Рецензии