Intra clamor ut lata, ut caelum

Intra clamor ut lata, ut caelum,
In lateribus cum expansis alis,
Sicut omnia terrena, id est, nihil,
Tua vox est constipated cum stardust.
Tua vox est constipated per stardust,
Sicut omnia terrena, id est, nihil,
Involved in beggarly abundantia,
Ipse est etiam ex hic, sed diverso modo.
Ipse est etiam ex hic, sed in alio modo,
Involved in beggarly abundantia,
Audiens blurring sicut a stray cordam,
Ipse est speculum, sed cum retro latus.
Sine animadversione mutatio de habitu,
Est signati cum amara gratia.


Рецензии