Ad carmina

Sunt silvis, perfecte nuda silvas,
Sunt silvae, non latentes,
Sunt talis caeli, et inter corporis et animae,
Ubi non est magis quam in paradiso, intacta paradiso.
Quia, aliquam, est nulla quis -
Ignotumque terra -
Nemo est, et nos iussit somnium,
Nemo scriptor initialis in schola elit.
Duo hieroglyphs de nasi card -
Cornu ad cornu, quod flutter lassus -
Ovili quasi a tinea in spacium a quart
Ardere coram Deo, quin onerosa in minimis.
Rosas tortor in eorum silentium,
Post tertium, magna quinto,
Hoarse vocem, involvit in a vellera,
Iniuriam parte tua nocte error.
Non nomen, iustus a dimidium-deleri signum -
Carmina – es duplex novum non-esse, -
Vade, sleepwalker, et si aliquid est iniuriam,
Ante eum, verba levare sursum sit humana vita temptatio.


Рецензии