In alchimia verbi

Ubi lingua compressis-princeps -
Avis calles-requievit in caelum -
Milia annorum in lapidem verbum-skol,
Surdus matris utero.
A siliceous radius incidit in, inquam, speculum,
A paulino de terra-a lienosus-feely,
Quintessentia, limen stone,
Ad vivum aurem, a tuning furca et a key.


Рецензии