Поздравление друзьям на венчание

Ці можа штосьці быць важней
І прыгажэй за гэта:
Сказаць прад Богам сваё так
І стаць Адным для света.
Цяпер сям’я вы: жонка, муж,
Прад вамі шлях прыгожы.
Няхай напоўнены ён будзе
Тым, што даць шчасце можа.
Здароўя, радасці, кахання
Мы шчыра вам жадаем,
Усмешак, цудаў, падарожжаў
Няхай заўжды хапае!
Праз вас Бог праявіў любоў,
Айцоўскую апеку,
І  сёння радасць на Сіёне
Хвала Яму навекі!
21.08.21


Рецензии