Che cam for story

The fase it not vis from under mask,
Bat Ijdge bay the voicc,
She cam for story,
I will tell story, wored all the poets.

Лица не видно из под маски,
Но я её по голосу сужу,
Она пришла ко мне из сказки,
Я всем поэтам это расскажу!


Рецензии