Це осiнь

Осінь - добрий яблучний пиріг
З ароматом пряної кориці,
З листя золотого оберіг,
Кава та варення із суниці…

Осінь - це духмяний чай із трав,
Це камін, непотайна розмова,
Смакування різних ласих страв
І дощів лірична колискова.

Осінь - це життя без суєти,
Це надій на краще світла нота.
Осінь - тиша в домі, я і ти,
Спокій у душі, твоя турбота.


Рецензии