Адна ж в нас девчонка. Но Свынка цудовна

Да грають в пыньковы шэ й немочкы гожы

І мы тута опа!.. Заснулы жэ просто.
Ага! Ты заснэш уж, колы стік дывок в Вась.
Да німцы ж кругом шчэ! Да всі так хорошы!
Ну, й вскочыв мій хлопыць. І дэ яка дрома.

А шэ но панчоха ходыв полусонный.
Бо как вам матрона с рання ны за нос вас.
Сыдів с фотошопком-с! Да гладыв дівчонок!
Бо хоть і старой ты, а краскы дай в ноч хоць.

І вот!.. бачу, банда зламала ж стовба нам.
Ну, Дева з Вагамы полюблюе Пятку.
Да й робыть уш гонды всэ, шо друг захочэ.
Нібыта страмына, почыстыв покіт Мняв!

І коб пырыдыху хоте б наш Пудсвынок!
Всэ пашэ і пашэ: элек3к бо ж Сашка.
А сылы на 30 хопыло б Кобылок.
І мы почынылы улад вжэ всі сіны.

І зарэ но й выпав якыйся, ах, штых Коць,
Коб мяткы хоць выпіць с цюкэрком да й спы ж, ну.
Но гэтая Тігра!.. ох, тожэ дебільна:
Ну, ек мні засны тут, ек всюды свыныныць!

А завтра ныділя. А вэчор прыбіг уж.
І хоть упады, а вычэрай, топы, пан!
Бо дэ вам сыс3чка до гыцля прыйідэ.
Робы сам всё, дідко! Шуруй пыдлогы онь!..

А шэ гомыльчанка зламалась вся раптом:
Ныма ны затычкы, шоб плітку на місцэ!
Так робляць ліцьвіны етвегам шось міцнэ.
І зном, згынь, колы вам ляжытысь в посцільку.

Ну, й хата дырава була в нас рік з 20.
І скількы вуж сылый вложылы з Васіштхо!
А грошый дав ніхто ж. Ага, розогныся.
А счас гындэ дрова. І снова скынь сотняф.

…пынёк – то компьютер, колы хто ны понял.
А Пятка – сам Стрілка. І Тігр он жэ й Котка 


Рецензии