Чорновол

Есть  редкие люди живущие в свободе.
Они всегда улыбаються изнутри... Всегда!
Это люди сердца.
Они всегда счастливы...Всегда!
Потому что внутри сияет солнце.

Таким  был и есть Чорновил Вячеслав Максимович
Патриот Украины!

Злобные, жадные гномы власти не могли простить ему именно этого счастья.
Пугались его! Народ УКРАИНЫ ЕГО ОБОЖАЛ И 100% ОН БЫ СТАЛ ПРЕЗИДЕНТОМ.

Как не пресовали Чорновола еще при советской власти  - он расцветал.
Телевиденье, публицистика, научные работы, преподование -
весь огромный объем работы он исполнял легко и творчески.

Но главноая его задача - свободная, достойная и  богатая ненька Украина.
Его ничто не могла остановить или запугать.
Эльфа запугать или купить нельзя. Нельзя совратить счастливого человека.

И тогда  злобные карлы  его просто убили.

Но пусть они знают.
Подлецов и рабов  в рай не пускают!

Так любить свою Родину может только свободный человек.
Уверен -  он с нами и с Неба нам помогает.
Слава Украине!
Героям Слава !


Чорновол В. М.

Є на світі люди Волі.
Вони такими народжуються - в любові і свободі.
Вони завжди легенько посміхаються в цей Світ. Завжди!
Бо це люди серця.
 Все від серця - кожне слово, кожний погляд.

Щоб не було, щоб не сталося - така людина живе в щасті. Завжди!
Бо має в грудях сонце, що не заходить.
Таким був і є Чорновіл В'ячеслав Максимович.
Люблячий син України!

Потвори при владі (карли і гноми) не змогли вибачити йому саме цього щастя,
саме цієї щасливої Долі - вміти любити людей.
Вони його лякались до гикавки, бо добре бачили
що народ 100% обере його президентом і тоді їм кінець.

Як не пресувала і знущалася радянська влада над Чорноволом - він квітнув,
він був як зачарований - завжди посміхався, як Джоконда. Легенько і щиро...

Телебачення, публіцистика, наукові праці, преподовання - увесь цей величезний об'єм роботи В'ячеслав Масимовіч робив із величезним натхненням і задоволенням.

Но головна його мета, ще з дитинства - зробити
ВІЛЬНОЮ, ДОСТОЙНОЮ, КВІТУЧОЮ, БОГАТОЮ НЕНЬКУ УКРАЇНУ!
ЙОГО СТРУМ, ЙОГО ПОКЛИК - НІЩО НЕ МОГЛО ЗУПИНИТИ...
Світлого ельфа не можна залякати чи купити.
Неможливо купити  квітучу душу!
І тоді ці потвори його просто вбили...........................................
Хай ці карли знають - що рабів і падлюк в Рай не пускають!

Я відчуваю, що Чорновіл з нами, він нам помагає. Завжди!
Так любити свою землю, свій народ може тільки
вільна та щаслива людина.

Слава Україні
Героям Слава!


Рецензии