Найдорожчi слова

У світі є багато слів,
Та є дорожчі срібла, злата!
Вони, мов найніжніший спів,
Немов чаруюча соната.

Слова ці чисті і святі,
І холодком від них не віє.
Коли душа у самоті,
То їхня ласка щедро гріє.

Коли ви в горі, чи в біді,
Втішає вас принадне слово.
Усе погане у житті
Летить за вітром, як полова.

В словах безцінних, дорогих
Є та божественна відкритість,
Що вище всіх діянь благих,
Її наймення - просто Щирість!..


Рецензии