Тримайся поряд

Тримайся поряд,
На устах, де подих жовтня.
Світ мій творить,
Біль в руках і літер сотня.

В обіймах твоїх,
В примарну осінь квітка,
Цвіте і бачить зорі,
В чужих руках немов сирітка.

І в ночі злій та темній,
Мрію я про твої діаманти,
Коли тебе нема при мені.

Тримаю попіл тих нетлінних днів,
Чекаю погляду заради,
Щастя прожитих років.


Рецензии