Квiткове порiвняння

                ***

Чотири роки, три чи два,
Ви не міняєтесь з роками,
Красива, стильна, молода,
Порівнювати можна Вас з квітками.

Як той тюльпан, Ви ніжна і хрупка,
Як соняшник – струнка і сонцелика,
І як троянда – пишна і п’янка,
Ви – Королева й шана вам велика.

24.09.2021 р.

Стефінія Терпеливець


ЗМІНЮЮСЬ ЧИ НІ

Чи змінююсь щораз, чи ні,
Це дуже добре видно збоку,
Роки збігають, наче дні,
Не встигнеш кліпнути і оком.

Красива, стильна, молода…
Як хочеться слова ці чути,
Та плине час, немов вода,
Й ніщо не можна позабути.

Мене із квітами зрівнять
Взялися Ви й за це Вам дяка,
То ж мушу квітнуть, розцвітать,
Хоч на душі буває  й мряка.

За шану Вам низький уклін,
Душі торкнулось кожне слово,
І кожне з них, неначе дзвін,
Яке п’янить так загадково.

24.09.2021 р.

         ***

Ну, що сказати, слів нема.
Спасибі, Вам, за ці слова.
Похвалу  Королеви чути,
Вже кращого не може бути.

25.09.2021 р.

Стефанія Терпеливець


ТЕПЛО У ДУШУ ПОЛИЛОСЬ

Та правда це , не похвала,
Низький уклін за ті слова,
Душі торкнулися вони,
Мов колихнулись ясени.

Важливо думку Вашу знать,
І знати що творить, писать.
Тепло у душу полилось,
Це щось манічне відбулось.

25.09.2021 р.

Королева Гір Клавдія Дмитрів


Рецензии